Porumbei Nunta Galati O amintire de neuitat

Intro

In mitologia greaca, porumbelul este pasarea Afroditei, devenind un simbol al dragostei. Arabii vad in aceasta pasare un mesager al iubirii, norocului si pacii, al fidelitatii dintre sot si sotie si dintre frati. In religia crestina, Duhul Sfant, este reprezentat ca un porumbel.Perechile de porumbei detinute de noi sunt atat albi zburatori cat si voltati.Multe dintre perechi au castigat numeroase concursuri de profil.

Porumbei albi pe covorul rosu la iesirea din biserica, este cea mai frumoasa surpriza pe care o poti face miresei tale (mirelui tau) Ce poate fi mai frumos decat un mesaj de dragoste dus in inaltul cerului de catre porumbei , mesaj ce va dainui o vesnicie. Noi va incununam aceasta mareata zi cu zborul lin de porumbei, mesageri ai iubirii, puritatii si fidelitatii dintre viitorii soti.

Atat fotograful, cat si cameramanul vor putea imortaliza acest moment. Un serviciu unic care are un efect spectaculos asupra invitatilor si care da un aer de romantism nuntii dumneavoastra.

Despre noi

Din pasiunea pentru porumbei albi impartasesc alaturi de dumneavoastra frumusetea lor pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra. Noi venim cu experienta si dumneavoastra cu ideea si cu siguranta ca impreuna vom reusi sa obtinem o organizare perfecta a evenimentului.

Una din cele mai romantice traditii de nunta este aceea a eliberarii porumbeilor albi. Originea acestei traditii s-a transmis de la grecii antici si de la romani cand porumbeii erau un dar pretuit pe care mireasa il facea mirelui.

Porumbelul simbolizeaza pacea interioara, armonia si impacarea. El poate fi interpretat ca expresie a Sfantului Duh, vestitorul unui inceput prosper. Porumbelul alb, cu pene frumoase, de rasa buna, prevesteste barbatului unirea cu o femeie foarte cinstita si care va fi o mama exemplara

Minunatii porumbei pot juca un rol cheie in celebrarea casatoriei. Cel mai potrivit moment pentru eliberarea porumbeilor este cel al incheierii serviciului religios.

Nunta - nasterea unei noi familii. Toti tinerii care organizeaza un asemenea eveniment vor sa creeze o atmosfera unica si de neuitat invitatiilor prin muzica, aranjamente, mancare si alte accesorii care sunt in trend, facand cat mai speciala acea zi. Exista multe traditii si obiceiuri diferite de nunta. Una dintre aceste traditii este inaltarea sau aruncarea porumbeilor albi catre cer. Se spune ca eliberarea porumbeilor de catre mireasa simbolizeaza acea cale de iesire din "cuib", catre avansarea de la adolescenta la viata de familie, cuplu-adult.

Porumbeii - sunt niste pasari ce exprima libertatea si pacea. Aceste creaturi dragute, nu sunt doar traditii de nunta, ele sunt, de asemenea, intruchipari ale iubirii. Porumbeii pot decora perfect nunta ta si vor face memorabile si unice imaginile si secventele video din albumele familie tale. Porumbeii nostrii sunt atat de frumosi, se iubesc si va aduc buna dispozitie, nu numai la nunta, dar sunt potriviti la orice aniversare, botez sau alt aveniment, facandu-va sa zambiti si binedispunandu-va invitatii.

Album Foto